Rüyada kocaman el görmek

Rüyada kocaman el görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, kırgınlıkların geçeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman el gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını görmek için beklemeyin.

Rüyada kocaman el görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına işarettir.

Rüyada kocaman tencere görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman zeytin görmek sorunların aşılacağına, harcama gücünün artacağına delalet eder.

Rüyada kocaman kar görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada kocaman domates görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman arı görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman baykuş görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah kedi görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments