Rüyada kocaman zeytin görmek

Rüyada kocaman zeytin görmek darlık içine düşeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman zeytin gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümler üretmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kocaman zeytin görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman ayak görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada kocaman bit görmek alım gücünün artacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman otobüs görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada kocaman hamam böceği görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kötülüklerden uzak kalacağına alamet eder.

Rüyada kocaman kertenkele görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman bit öldürmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kocaman deniz görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments