Rüyada kocaman bir ay görmek

Rüyada kocaman bir ay görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, onu yalnız bırakmayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman bir ay gördüyseniz:

  • Ardından daha az önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada kocaman bir ay görmek maddi açıdan nefes alınacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada kocaman ay görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman beyaz köpek görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada kocaman el görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman karga görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada kocaman meyveler görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kısmetinin hep açık olacağına işaret eder.

Rüyada kocaman makas görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kocaman bir dolunay görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments