Rüyada kocaman dalga görmek

Rüyada kocaman dalga görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, malının artmasını sağlayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman dalga gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada kocaman dalga görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, bekarsa evleneceğine işarettir.

Rüyada denizde kocaman dalga görmek kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman dolunay görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, hem dua alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah köpek görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine inanılır.

Rüyada kocaman tavuk görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kocaman elma görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman kartal görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments