Rüyada kocaman tavuk görmek

Rüyada kocaman tavuk görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, gözden düşeceğine inanılır.

Rüyada kocaman tavuk gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya eğitim faaliyetleriniz nedeniyle devam eden işleriniz veya projeleriniz aksayabilir ya da ikinci planda kalabilir.

Rüyada kocaman tavuk görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kocaman köpek görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman bir at görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına inanılır.

Rüyada kocaman horoz görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına yorulur.

Rüyada kocaman kelebek görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı delalet eder.

Rüyada kocaman hamam böceği görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman köpek balığı görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde kocaman dalga görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments