Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, düzenin bozulacağına delalet eder.

Rüyada birinin kurbağa yediğini gördüyseniz:

  • Bir iş ya da iş birliği teklifi veya işinizle ilgili bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada kurbağa yediğini görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, gelir kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada sıçrayan kurbağa görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına alamet eder.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments