Rüyada kocaman kurbağa görmek

Rüyada kocaman kurbağa görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına delalettir.

Rüyada kocaman kurbağa gördüyseniz:

  • Gözden kaçırmamanız gereken bir diğer noktada ilişkileriniz sırasında yakın çevrenizin söylediklerinden çok etkileniyorsunuz.

Rüyada kocaman kurbağa görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurbağa yağdığını görmek yeni hobiler edinileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi kurbağa görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kurbağa pişirmek bir sebeple işsiz kalınacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada büyük kurbağa görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Rüyada çok kurbağa görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada cebinde kurbağa görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments