Rüyada büyük bir kurbağa görmek

Rüyada büyük bir kurbağa görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, varolan sorunlarının sona ereceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına işarettir.

Rüyada büyük bir kurbağa gördüyseniz:

  • Belli engellemelere rağmen aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalet eder.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kurbağa görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine inanılır.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada kurbağadan kaçmak durumunun git gide kötüleşeceğine, onu cesaretlendireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments