Rüyada kocaman karga görmek

Rüyada kocaman karga görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, borçlarının kapanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman karga gördüyseniz:

  • Kafanızı dağıtabileceğiniz kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kocaman karga görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kafeste karga görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işarettir.

Rüyada karga öldüğünü görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, duygularının karşılıklı olacağına alamet eder.

Rüyada karga yuvası görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü karga görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük karga görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada karganın ısırmasını görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kargalar görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments