Rüyada kocaman makas görmek

Rüyada kocaman makas görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman makas gördüyseniz:

  • Bazen akışta kalmak en iyisidir.

Rüyada kocaman makas görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye makas vermek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada küflü makas görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış makas görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada elbiseyi makasla kesmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada makasla saldırmak büyük bir proje ortaya koyacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işaret eder.

Rüyada iki tane makas görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kötü duygularından arınacağına işarettir.

Rüyada siyah makas görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments