Rüyada kocaman ay görmek

Rüyada kocaman ay görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman ay gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir, gerçeği görmekte, olayları çözmekte veya ipuçlarını yakalamakta zorlanabilirsiniz ya da kafa karışıklığı yaratan her ne ise, siz buraya onu koyabilirsiniz.

Rüyada kocaman bir ay görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman ay görmek eve huzur dolacağına, borç ödemeye inanılır.

Rüyada kocaman koyun görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman güneş görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman tavşan görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, para sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kocaman dolunay görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada kocaman deve görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman siyah kedi görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments