Rüyada kocaman güneş görmek

Rüyada kocaman güneş görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman güneş gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde devinim sizi bir hayli zorluyor.

Rüyada kocaman güneş görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman horoz görmek işlerinin yoluna gireceğine, yeni girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman bir bahçe görmek dinde olgunlaşacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kocaman örümcek görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kocaman dağ görmek kişinin güzel işler yapacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman siyah yılan görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada kocaman tarantula görmek ele geçecek haram mal ve paraya, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments