Rüyada kızının denize düştüğünü görmek

Rüyada kızının denize düştüğünü görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kızının denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kızının denize düştüğünü görmek kederden ve stresten kurtulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızın düştüğünü görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine delalet eder.

Rüyada kızının dereye düştüğünü görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine rivayet eder.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet eder.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına inanılır.

Rüyada kızının uçurumdan düştüğünü görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, amaçlarına ulaşmaya rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments