Rüyada kızının kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada kızının kuyuya düştüğünü görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kızının kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak veya ani harcamalar yapmak yanlış olabilir.

Rüyada kızının kuyuya düştüğünü görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine alamet eder.

Rüyada kuyuya düşeni çıkarmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, belalı insanlara denk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulur.

Rüyada birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşüp ölmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yeni bir iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments