Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, geçiminin yerinde olacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kızının çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerde gelişmeler var.

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının çukura düştüğünü görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun çukura düştüğünü görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine alamet eder.

Rüyada birinin çukura düştüğünü görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada birini çukura düşerken görmek şanssızlık yaşanacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun çukura düştüğünü görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada çukura düşüp çıkmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments