Rüyada kızını hamile duymak

Rüyada kızını hamile duymak yeni bir semte taşınılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, ayıplı yolara sapacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kızını hamile duymak gördüyseniz:

  • Bazı konulara katılımda bulunarak veya zamanınızı angaje ederek hata yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada kızının hamile olduğunu duymak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada kızını hamile duymak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kendini hamile olduğunu duymak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile duymak büyük fırsatlar elde edeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına inanılır.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işarettir.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet eder.

Rüyada birini hamile olduğunu duymak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments