Rüyada birini hamile olduğunu duymak

Rüyada birini hamile olduğunu duymak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, üzüntü yaşamaya, adının tüm dünyaya yayılacağına, faydalı şeyler yapacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır.

Rüyada hamile duymak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kendini hamile duymak büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin hamile olduğunu duymak büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin hamile olduğunu duymak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine inanılır.

Rüyada hamile birinin doğum yaptığını duymak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalacağını duymak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birini hamile olduğunu duymak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, hasta ve üzgün olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments