Rüyada hamile duymak

Rüyada hamile duymak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, sözünde duracağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile duymak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde, evinizde veya ikili ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler artabilir.

Rüyada kızının hamile olduğunu duymak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada hamile olacağını duymak kafasını toplamasına yardımcı olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına işaret eder.

Rüyada annesinin hamile olduğunu duymak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada hamile duymak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, insanların hayır dualarının alınacağına alamet eder.

Rüyada başkasının hamile olduğunu duymak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments