Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı diğerlerinin planlarından bağımsız bir şekilde önde tutmanız gerekiyor.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu duymak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, iyi kısmetleri olacağına delalettir.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, ona şifa olmayacağına alamet eder.

Rüyada bir tanıdığın hamile olduğunu görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birini hamile görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir tanıdığı hamile görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bi tanıdığını hamile görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir tanıdığı hamile görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments