Rüyada kızını düşerken görmek

Rüyada kızını düşerken görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kızını düşerken gördüyseniz:

  • Alınan kararlar yaklaşan aylarda şekillenecek olayları da etkileyebilir.

Rüyada kızının suya düştüğünü görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına alamet etmektedir.

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının düştüğünü görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek sorununu kolayca çözeceğine, rahatsızlık vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını balkondan düştüğünü görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, allah’ın yolundan gideceğine yorulur.

Rüyada kızının denize düştüğünü görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments