Rüyada kızını balkondan düştüğünü görmek

Rüyada kızını balkondan düştüğünü görmek işin düzeltileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kazancının ilk önce azalacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine inanılır.

Rüyada kızını balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Zıt cinslerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada kızının balkondan düştüğünü görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına inanılır.

Rüyada kızını balkondan düştüğünü görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada annenin balkondan düştüğünü görmek tüm özlemini gidereceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin balkondan düştüğünü görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, kalbini kıracağına delalet eder.

Rüyada kardeşin balkondan düştüğünü görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, gelirinin azalacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, kazançlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yaşadığı stresin biteceğine işarettir.

Rüyada babasının balkondan düştüğünü görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments