Rüyada kızın hamile olmak

Rüyada kızın hamile olmak harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kızın hamile olmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler nedeniyle bir fırsat kaçırabilir veya yanlış hamleler yapabilirsiniz.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına yorulur.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızın hamile görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hasadının tarlasında kalacağına inanılır.

Rüyada kızın hamile olduğunu görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kızını görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı hamile olarak görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments