Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek bundan güç ve cesaret alacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulur.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Rekabet içeren veya mücadele gerektiren durumlar hayata, dış görünümünüze ya da geleceğe yaklaşımınızı değiştirebilir.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada bekar birinin hamile kaldığını görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekarken hamile kalmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada bekar hamile kalmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızının hamile olduğunu görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Rüyada bekar kızı hamile görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, haneye nifak gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments