Rüyada hamile kızını görmek

Rüyada hamile kızını görmek itibarın sarsılacağına, parasının her geçen gün artacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kızını gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kızını hamile görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine alamet eder.

Rüyada anne kızını hamile görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı hamile bırakmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulur.

Rüyada bekar kızının hamile olduğunu görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada bakire kızın hamile olduğunu görmek hayallerde değişiklikler olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet eder.

Rüyada genc kızı hamile görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada kızı hamile bırakmak yeni işlere girişileceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments