Rüyada kızın hamile görmek

Rüyada kızın hamile görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, süzüleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, yanlış yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızın hamile gördüyseniz:

  • Gelirinizde artış olabilir.

Rüyada küçük kızının hamile olduğunu görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızın hamile olmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, sorunların artacağına delalettir.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada kızın hamile olduğunu görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, mallarının da hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kızını hamile duymak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına işarettir.

Rüyada bekar kızın hamile görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet eder.

Rüyada anne kızını hamile görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments