Rüyada kıza sarılmak öpmek

Rüyada kıza sarılmak öpmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, sözünde duracağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına işarettir.

Rüyada kıza sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Rüyada kıza sarılmak öpmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel kızı öpmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük bir kızı öpmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulur.

Rüyada genc kızı öpmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızı öpmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı alnından öpmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir kızın ayağını öpmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kızı öpmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments