Rüyada güzel kızı öpmek

Rüyada güzel kızı öpmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, çirkin bir iş yapmaya, yaşanan kötü anıların silineceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel kızı öpmek gördüyseniz:

  • Karar alınması gereken konuları ertelemek gerekiyor.

Rüyada güzel bi kızı öpmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, başarının garantileneceğine işaret eder.

Rüyada güzel kızı öpmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada güzel bir kızı öpmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına inanılır.

Rüyada güzel bir kadın öpmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine tabir olunur.

Rüyada güzel birini öpmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada güzel bir kadını öpmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye işarettir.

Rüyada güzel kadın öpmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine delalet eder.

Rüyada güzel bir kıza aşık olmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments