Rüyada kısır birini hamile görmek

Rüyada kısır birini hamile görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına delalet eder.

Rüyada kısır birini hamile gördüyseniz:

  • Doğru izlenim bırakmak istiyorsanız doğru yöntemi kullanmanız gerekiyor.

Rüyada kısır kadını hamile görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada kısır birini hamile görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısır yemeği görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısır yemeğini görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısırlık bulgur görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısır koyun görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına işarettir.

Rüyada kısır köftesi görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, bereketli yağmurlara rivayet eder.

Rüyada kısır olduğunu görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments