Rüyada kısır yemeği görmek

Rüyada kısır yemeği görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, rahat bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısır yemeği gördüyseniz:

  • Belli bir plan, taslak ya da düzenlemenin karşılığı olup olmadığı ya da karşılığını alıp alamayacağınız konusunu irdelemeniz gerekiyor.

Rüyada kısır yemeği görmek işlerinin bozulacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısır yemeği yapmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada kısır köftesi yemek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına delalettir.

Rüyada kısır yemek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, saygınlığının da artacağına tabir olunur.

Rüyada kısır yemeğini görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine tabir olunur.

Rüyada kısır yemeği yemek dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine alamet eder.

Rüyada yemek olarak kısır görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments