Rüyada kısır yemeğini görmek

Rüyada kısır yemeğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir işe soyunacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısır yemeğini gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, zorlanacağınız bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada yemek olarak kısır görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısır yemeği görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısır yemek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet eder.

Rüyada kısır yemeği yapmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada kısır yemeğini görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, maddi zarar edeceğine delalettir.

Rüyada kısır yemeği yemek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısır köftesi yemek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments