Rüyada kirpik uzadığını görmek

Rüyada kirpik uzadığını görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, neşesinin yerine geleceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, amaçlardan sapmaya, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpik uzadığını gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.

Rüyada kirpik uzadığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpiğinin uzadığını görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işarettir.

Rüyada kirpiklerini kesmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, evi yoksa ev alacağına rivayet eder.

Rüyada kaş kirpik görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada kirpik çıkartmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments