Rüyada kirpiğinin uzadığını görmek

Rüyada kirpiğinin uzadığını görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, başarısının çoğalacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine yorulur.

Rüyada kirpiğinin uzadığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpik uzadığını görmek kazancın ikiye katlanacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpiğinin uzadığını görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpiğini görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına işaret eder.

Rüyada kirpikleri yolmak zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada gözün içinde kirpik görmek onunla yaşamını birleştireceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments