Rüyada kirpiğin uzadığını görmek

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, icat yapacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalettir.

Rüyada kirpiğin uzadığını gördüyseniz:

  • Romantik planlar daha istikrarlı bir geleceğin ilk adımları olabilir.

Rüyada kirpik uzadığını görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulur.

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, haksızlık yapmayacağına alamet eder.

Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada kirpiğinin uzadığını görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne kirpik kaçtığını görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine rivayet eder.

Rüyada kirpik uzaması görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada kirpiklerini yolmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kirpik kılı görmek kudretinin yerine geleceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments