Rüyada kirpik makası görmek

Rüyada kirpik makası görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine tabir olunur.

Rüyada kirpik makası gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara veya tekliflere onay vermeden önce, olayları net şekilde görmeyi beklemeniz gerekiyor.

Rüyada kirpik makası görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada kaş ve kirpik görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kirpik görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpiklerini koparmak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işarettir.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına işarettir.

Rüyada takma kirpik görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, temize çıkacağına delalet eder.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada kirpik uzadığını görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments