Rüyada kirpiklerini koparmak

Rüyada kirpiklerini koparmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpiklerini koparmak gördüyseniz:

  • Borç alacak meseleleri veya duygusal bazı durumlara karışmanız iyi bir arkadaşlığınızın bozulmasına neden olabilir.

Rüyada çok uzun kirpik görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpikleri uzun görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpikleri kesmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada gözüne kirpik kaçtığını görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpiklerini koparmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kirpik kopması görmek iş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments