Rüyada uzun kirpik görmek

Rüyada uzun kirpik görmek onurlu bir yaşam süreceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, üstünlük elde edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada uzun kirpik gördüyseniz:

  • Gerilim veya baskı içeren yerler, kişiler veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada uzun kirpikli birini görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada uzun kirpikli bebek görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kirpiklerini uzun görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpiğini uzun görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun kirpikler görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpikleri uzun görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret eder.

Rüyada kirpik uzun görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments