Rüyada kirpiğini görmek

Rüyada kirpiğini görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kirpiğini gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada gözüne kirpik kaçtığını görmek malının ve parasının ziyan olacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Rüyada kirpik kılı görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada takma kirpik görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada gözden kirpik çıkartmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada takma kirpik taktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulur.

Rüyada kirpikleri uzun görmek yeni denemelerde bulunacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpik yolmak yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpiğinin düştüğünü görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments