Rüyada su yutmak

Rüyada su yutmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada su yutmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk yükleme niyetinde olan negatif kişilerden uzak durun.

Rüyada su yutmak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada yüzerken su yutmak başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada tuzlu deniz suyu yutmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyu yutmak geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına alamet eder.

Rüyada denizde su yutmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına delalettir.

Rüyada lağım suyu yutmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli su yutmak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, haneye bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada tuzlu su yutmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments