Rüyada kırışık gömlek giymek

Rüyada kırışık gömlek giymek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada kırışık gömlek giymek gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal bir konunun üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.Hala, çözülmemiş bazı problemlerden kurtulmamış olabilirsiniz.

Rüyada kırışık gömlek giymek işlerinin yaver gideceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kırışık gömlek görmek haneden birinin ayrılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Rüyada kırışık gömlek görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırışık pantolon giymek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada yüzü kırışık görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırışık elbise görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine delalettir.

Rüyada kırışık el görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine işaret eder.

Rüyada kırışık pantolon görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments