Rüyada arkadaşınla fotoğraf çektirmek

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çektirmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi boşa harcamamanızda fayda var.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çektirmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çektirmek her daim bereketli işler yapacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının fotoğraf çektiğini görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çektirmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments