Rüyada fotoğraf çektirmek

Rüyada fotoğraf çektirmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine tabir olunur.

Rüyada fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirirken dikkatli cümleler kurmalı veya iyi niyetli tavsiyelerde bulunurken yanlış anlaşılma riskine dikkat etmişsiniz.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına yorulur.

Rüyada erkekle fotoğraf çektirmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada birinin fotoğraf çektirdiğini görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek sıkıntıdan kurtulacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf çektirmemek aile işlerinin başına geçeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işaret eder.

Rüyada ölüyle fotoğraf çektirmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments