Rüyada başkasının fotoğraf çektiğini görmek

Rüyada başkasının fotoğraf çektiğini görmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, malında zulüm meydana gelmesine delalet eder.

Rüyada başkasının fotoğraf çektiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere maddi konularda yorum yapmadan önce, sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada birinin fotoğraf çektirdiğini görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin fotoğraf çektiğini görmek allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi fotoğrafını çektirmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işarettir.

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments