Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Ani çıkışlar yapmak, ani karar değişiklikleri veya bağlantıları atmak, ipleri kopartmak, ilişkileri bitirmek türünde kopartıcı etkiler ya da beklenmedik durumları tetikleyen etkiler devrede olabilir.

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada gelinle fotoğraf çektirmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, onu alkışlayacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta fotoğraf çektirmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle fotoğraf çektirmek zenginliğinin süreceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada stüdyoda fotoğraf çektirmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada aile fotoğrafı çektirmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekle fotoğraf çektirmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, kısmetlerin çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments