Rüyada olta kurşunu görmek

Rüyada olta kurşunu görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, saygınlığının artacağına, zorlukların bir anda biteceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada olta kurşunu gördüyseniz:

  • İstemeyerek bazı adımlar atmak veya girişimlerde bulunmak yerine, düşüncelerinizin netleşmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada olta kurşunu görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya olta atmak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada olta balık tutmak rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük olta görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada balık oltası bulmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına inanılır.

Rüyada oltayla balık avlamak bir beladan kurtulacağına, muradına eremeyeceğine delalettir.

Rüyada oltayla yılan yakalamak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize olta atmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments