Rüyada kırık bardak atmak

Rüyada kırık bardak atmak geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık bardak atmak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada kırık bardak atmak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada kırık cam bardak görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık su bardağı görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardağı kırık görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bardak kırık görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan su içmek işlerini yoluna sokacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine inanılır.

Rüyada cam bardak kırığı görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments