Rüyada cam bardak kırığı görmek

Rüyada cam bardak kırığı görmek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, dertlerine derman arayacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına yorulur.

Rüyada cam bardak kırığı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada cam bardak kırığı görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kırık cam bardağı görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, kafasının boşalacağına delalet eder.

Rüyada kırık cam bardak görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, iş kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada cam bardak kırık görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada kırık bardak görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kırık bardak toplamak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments