Rüyada kırık cam bardak görmek

Rüyada kırık cam bardak görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, daha sık bir araya geleceğine, zenginliği bulacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada kırık cam bardak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirirseniz pişman olmayacaksınız.

Rüyada cam bardak kırık görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cam bardağı görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada kırık cam bardak görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, kurtuluşa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırığı görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek işinde çok ilerleyeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kırık bardakta su içmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işarettir.

Rüyada bardak kırık görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, giderlerin artış göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardağın kırık olduğunu görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, onlardan fayda göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments