Rüyada kırık bardaktan çay içmek

Rüyada kırık bardaktan çay içmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz işlerin tamamlanmasında bir çok engelle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek kederleneceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada kırık bardakla çay içmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık çay bardakları görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada başkasının bardağından çay içmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çay bardağında çay içmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendi çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bardakla çay içmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada aynı bardaktan çay içmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada cam bardakta çay içmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments