Rüyada kırık su bardağı görmek

Rüyada kırık su bardağı görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına tabir olunur.

Rüyada kırık su bardağı gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kırık bardaktan su içmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına işarettir.

Rüyada kırık bardakta su içmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık su bardağı görmek yeni şeyler deneneceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık cam bardak görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardağın kırık olduğunu görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardağı kırık görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kırık çay bardakları görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bardak görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments