Rüyada yeşil fide görmek

Rüyada yeşil fide görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, büyük borçların altında ezileceğine yorulur.

Rüyada yeşil fide gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada yeşil biber fidesi görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil domates fidesi görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına inanılır.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil fide görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabak fidesi dikmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada mısır fidesi görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına tabir olunur.

Rüyada gül fidesi almak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments